Att inleda starkt

Ännu en vecka har gått ute på Öckerö och vi lever fortfarande. Veckan som gått har bjudit på lite allt möjligt. Vi började starkt med att glömma bort en utav våra arbetsuppgifter. Vi skulle ställa fram bord och stolar till Mamma/Barn-grupp. Vi blev varse om detta tidigt på onsdag morgon och fick skynda oss ner till kyrkan och göra rätt för oss innan mammorna och barnen skulle komma. Vi fick som tur var hjälp med detta och kom därför inte allt för sent till mötet med de lokala pastorerna som väntade vid kl 09.00. Vidare så har veckan bjudit på skolkyrka, konfirmation, ungdomssamling, melodifestival, FIFA och annat gott. På ungdomssamlingen Puls så var det minuten som gällde med olika festliga utmaningar.

Helgen var väldigt trevlig och lördagen bestod till stor del utav planerandet utav våran spontana melodifestivalkväll. Det bjöds på mycket onyttigheter och kvällen skulle kunna kallas en succé. Dock så hoppade vi över slutet på mello då Johannes fått nog. vi övergick till FIFA istället och ytterligare succé var ett faktum. När klockan närmade sig tolvslaget så fick vi den lysande idén att slå på en tre timmars lång film. Trots att sömnen lockade så kollade vi troget på filmen, vars titel vi låter vara osagd.

Vi vill även vända våra blickar söder ut mot Ukraina. VI följer händelserna med spänning och ber att Gud ska styra upp det som är på gång där. Vi uppmuntrar även er att be för situationen så att ett krig kan undvikas och att landet får en god framtid.

Veckans frågeställning

Är Jonathan sjuk eller varför tycker han att hans  fisar luktar äckligt istället för att bli stolt?

Leave a comment