Blogg-tisdag!

 

 

Bild

 

ett smakprov inför konfirmationsavslutningen, de är nog enda gången Öckerö kommer att få se oss såhär tjusiga

 

Jaha då var det tisdag igen och det innebär ju som ni läsare säkert märkt av vid det här laget att vi har kontorstid på schemat, på kontoret har vi även wifi, något vi saknar i vårt kära hus. 

Därav kommer det sig att vi helt enkelt passar på att blogga när vi har tillgång till wifi (och inte har överdrivet mycket kontorsarbete att ta tag i). Så vad händer egentligen inom den närmsta tiden undrar ni?, jo i veckan kör vi på med våra vardagliga sysslor såsom, handledarträff, flytta bord, skolkyrkan, konfa, scout och i helgen smäller det, då är det dags för ungdomskonferens här ute på öarna: fÆst vid dig!. det kommer att bli en grym helg med massor av bra undervisning, skön lovsång och såklart en himla massa sköj!, temat är på andra sidan och de är något hela konferensen kommer att präglas av, på vilket sätt återstår att se. Vi är dock överens om att det inte bara ska vara en fest vid Gud utan även en fest med Gud.

Vi är tillbaka på Öckerö  efter en veckas frånvaro och kan konstatera att en tredjedel av praktiktiden har gått, det går fort när man har roligt.Tiden flyger iväg i dagens samhälle och snart är vi tjugo jordsnurr, de är ju inte klokt, snart är det dags för konfa-avslutning och hönökonferens…..

 

Veckans frågeställning

kan de faktum att det går fort ha något att göra med att vi ligger lite efter med skolarbetet?!

Leave a comment