Sista inlägget?

Praktiken går med raska steg mot sitt slut, vi har nu endast två nätter kvar på öarna och Öckerö innan vi på torsdag sätter oss i svarta-faran för att bege oss hem mot Alingsås respektive Långared. Det har varit en oerhört rolig och lärorik tid som vi fått spendera på Nimbus och snart så kommer alltså praktikantlyan på intagsvägen stå tom. Lampan kommer att vara släkt vid carporten utanför, gräset kommer växa sig vilt och grannarna kommer återigen kunna gå tillbaks till sina fridfulla liv och leva i harmoni med både hav och måsar.

MEN, vi åker ju faktiskt först på torsdag, innan vi beger oss av så ska vi hinna med både det ena och det andra. T.ex. så ska vi städa huset, ta farväl av både platser och personer. Vi ska ha scouter, konfa, ha firmafest med grabbarna på kontoret, och mycket mer. Tycker du att de är kul att städa eller tycker du bara att vi är sköna så är du mer än varmt välkommen att titta förbi praktikantlyan för några sista besök (OBS, Medtag gärna fika då detta är gott och något vi för närvarande har brist på(dock så har vi mycket glass som skulle behöva ätas upp)). 

Senaste veckan så har Johannes drabbats utav sjukdom så han har varit sängliggandes. Detta gjorde att han tyvärr missade konfalägret. Och vilket konfaläger det var, och vilka konfirmander vi har! Det har varit ett nöje att få hänga med dom under tre månaders tid och grymt roligt att få åka på läger med dom. Att se en grupp av olika ungdomar som under en tid kommer varandra närmare och börjar att ta hand om varandra är grymt roligt. Man blir faktiskt stolt när man ser hur de uppmuntrar varandra när vi spelar beachvolleyboll, fulboll, minigolf och brännboll. Vi får hoppas att detta året ska fått ha betyda något för dem och att de nya vänskapsbanden som har knutits ska få hålla även efter konfirmationen. Vi hoppas även att de ska ha lärt sig något om vår kristna tro och att de kanske till och med vill fortsätta att utforska det och våga testa det. Det ska även nämnas att under lägret så blev en utav konfirmanderna rätt rejält skadad utav ett brännbollsträ som slant och for rakt emot ansiktet. Ni får gärna be för personen och att dennes skador ska läka så snabbt och smidigt som möjligt.

Trots sjukdom och skador så var både veckan och lägret bra. Det var mycket gött häng och det känns trist att lämna allt. Samtidigt så känns det härligt att få komma hem och krama om mor och far. Nu vet ni alla att vi åker på Torsdag och då är det upp till er att titta förbi hemma hos oss. Som sagt, ta med både fika och dammvippa! Det är mycket troligt att detta är det sista vi skriver här på bloggen så med dom orden så avslutar vi och önskar er Guds välsignelse och en fortsatt bra dag!

Veckans Frågeställning

Vad är fulboll egentligen?

 

Leave a comment