Halvlek och Födelsedagsbarn

Vi har nu avklarat halva vår praktik tid, sex veckor gjorda, sex veckor kvar. Som vi sedan tidigare berättat så känns det verkligen som att vi kommit in i det på allvar. Vi har mycket häng i huset på dagtid medans kvällarna är fulla av diverse roliga aktiviteter. Just häng är något vi även haft mycket av i helgen (då menar vi inte om modebegreppet häng som syftar på byxor med låg midja (för övrigt intressant att ett ord kan fortsätta vara populärt men ha en helt annan betydelse)) då vi haft besök i form av Albert, Joel ”Mango-Curry” (eller numera Slaktarn (eller Mangoslaktarn)) och Johannes kära Julia. 

Efter skolkyrkan i fredags så hängde vi med Emil & Erik till Björkö där vi käkade Pizza, trots mycket hyllningar ifrån våra vänner så måste vi ändå säga att det var riktigt gött och faktiskt förtjänade de många hyllningstalen. Senare på fredags kväll var det dags för PULS och tårtbakartävling stod på agendan, efter många både vackra och goda skapelser stod ändå lag ”Super-Mario” som värdiga segrare och kunde med ett leende på läpparna ta emot det finfina pris vi tidigare införskaffat på ICA butiken på Björkö.

I övrigt har veckan som gått också bjudit på andra godsaker, Johannes spöade Andreas på NHL, Oliver kom äntligen förbi huset och de firades med våra speciallBurgare (recept kan ges ut mot förfrågan), Vi har spelat volleyboll i trädgården, käkat glass på trappan, använt en hel del solglasögon och även fått en studsmatta i trädgården, hur festligt som helst helt enkelt.

Inte nog med att solen har varit framme i stort sett hela veckan och vi har haft en minst sagt kalasbra vecka, Jonathan ”Norsken” Norin fyller ju för i all sin dar år idag, och inte bara år, han fyller tjugo!, jojemensan, ni hörde rätt, skönheten som liknar Tarzan i från Alingsås är obegripligt nog halvvägs till fyrtio just idag den första april 2014. och nej kär vänner detta är inget skämt eller något sånt där trams.

Bild

Här har vi honom alltså, tjugoåringen,hurra, hurra, Hurra!

 

 

Veckans frågeställning

kan studsmattan i vår trädgård som kom upp under gårdagen vara ett tecken på någon slags tjugoårskris hos Jonathan som genom att införskaffa sig prylar han haft under tidigare skeden av sitt liv försöka intala sig själv att han fortfarande är ung?

Leave a comment