Kalas!

Då drar vi åter igen igång med en ny vecka och vet ni vad det innebär? Det innebär ett nytt blogginlägg ifrån oss praktikanter här på Nimbus! Mycket har hänt sedan senaste inlägget på bloggen. Jonathan är nu 20 år och en vecka, Johannes lite yngre än så. Födelsedagen blev en succé! Den bjöd på tårta, smörgåstårta hos Sennerstam, överraskningsfest och gott sällskap. Kalas helt enkelt!

Vi har dessutom fått vara med på både scouter, konfirmation och skolkyrka under veckan. I fredags så besökte vi Betels nya ungdomsledare Anton och resten utav helgen i kyrkan så väntade New Wine. Det har varit en förnyelsehelg under helgen med besök ifrån Skottland. Rick och Cynthia Hayes har varit här och talat, och jag vågar påstå att helgen liksom Jonathans födelsedag blev en succé! Vi båda hann också med ett hembesök under helgen. Det var trevligt men ännu trevligare är ju att vi är tillbaka på Öckerö nu!

Helt enkelt en grym vecka bakom oss. Nu blickar vi framåt och lägger kommande vecka i Guds händer så blir det kalas!

Vi vill även rikta våra böner åt vår team-medlem Daniel som idag opereras för sitt hjärta. Var med och bär både Daniel och läkarna i bön, be att resultatet ska bli lyckat och att Daniel ska må bra.

Leave a comment