tvåtredjedelar

Det är tisdag, detta innebär inte bara att vi har kontorstid utan även att Jacob Mattsson efter sin tuffa skoldag kommer sitta och fnissa för sig själv på pendeln när han läser från just denna blogg. 

Vad händer egentligen i veckan som kommer då?, jo det är ju som de flesta nog har koll på påsklov för alla som går i skolan och det är ju just för att det är påsk i helgen, vi som två ängsliga landkrabbor har hört mycket om påsken här ute och vi ska nog i ärlighetens namn erkänna att vi är både förväntansfulla och lite smått oroliga inför helgen som komma skall. Enligt våra källor är det inte alla öbor som tänker på Jesus död och uppståndelse när det hör ordet påsk, istället tycks dom tänka på saker som: granar, slagsmål, eld och andra saker som vi praktikanter inte har någon vidare erfarenhet av.

Imorgon är det iallafall Filmkväll i praktikant-lyan, ta med dig vännen/tjej/killen/mamma/farmor/kusinen eller varför inte klasskompisen och kom hem till oss klockan åtta för att kolla på film, umgås, äta onyttigt, dricka läsk och ha de gott!

veckan fortsätter sedan med en vandring ifrån Fillan till nimbus där vi har en go andakt (Torsdag klockan 18.00), vi kommer vara med, va det du också. Senare på fredag smäller det, då är det dags för alla att samlas i Göstahallen för Långredagscupen, det kommer vara turneringar i fotboll, pingis, fifa och kickar. Utöver turneringarna kommer det att vara show på scenen, goa mackor ifrån cafét, roliga sällskapsspel för den som väntar och framförallt en väldigt go gemenskap. 

Vidare på lördagen vill vi passa på att annonsera ungdomsmötet som kommer äga rum klockan 23.30 i Fillan, direkt efter påskefyr är det bara att tassa ner till Fillan helt enkelt.

Söndag är det Gudstjänst här på Nimbus i vanlig ordning, välkommen då också, det kommer bli en grym helg med massor av tillfällen att möta både Gud och vänner.

Veckans Frågeställning

det ryktas att helgen har varit bra med både fångarna i kyrkan och lan, frågan är bara om svettlukten någonsin kommer gå ur väggarna på Fillan?

 

 

Leave a comment