Busringning, kontorskungar och solsken

Ännu en vecka har gått och nu återstår endast två(!) veckor utav vår praktik på Nimbus.

Vi har under veckan fått känna på hur det är att ha sitt egna skrivbord, en bekväm arbetsstol, en tyst arbetsplats och mycket yta att röra sig på. Vi har helt enkelt varit ensamma på kontoret, om det är för att vi sköter oss eller för att M&M (Mattias & Martin) helt enkelt inte orkade med oss längre låter vi vara osagt. En sak är dock säker, när katten är borta dansar råttorna på bordet som det gamla ordspråket lyder, att det stämmer är något som blev extra tydligt i fredags då vi på PULS körde Telefon-Terror där ett utav lagen fick tillgång till vår lya, deras lagnamn var passande nog ” vi länsar praktikanthuset”. 

Telefon-Terror stod alltså på programmet i fredags, en aktivitet där vi stod som ansvariga. Men hur fungerar då egentligen Telefon-Terror?, ungefär såhär:

* Man delar in sig i lag och åker därefter till olika ställen gemensamt i lagen

* Därefter ringer man till telefonväxeln när denne har öppnat

* Av Växeln får man ett uppdrag som man ska ta reda på (tex: Vad kostar bröllpspaketet på Varbergs StadsHotell om du bor i boutiqe-romantik rummet?)

* Då är det alltså upp till varje lag att genom busringning ta reda på uppdraget och sedan återigen ringa växeln för att få en ny fråga

* När växeln har stängt åker alla tillbaka till Kyrkan för att få reda på resultatet och ha en andakt

 

 

 

En riktigt festlig tillställning där grupp 6 till slut tog den viktiga segern, tätt följt av laget Pelle svanslös. Trots en del sura miner till en början så var alla ändå glada när vi gick in i andakten för att prisa Gud tillsammans. Nu när ni har hört om hur otroligt sköj vi har på PULS undrar ju ni såklart vad som händer nu på fredag, det blir inte sämre än Telefon-Terror de kan vi lova, för på Fredag drar vi nämligen in till Kviberg och spelar beachvolleyboll i Beach Center. Det kostar en hunka (att spela, ta med dig två så räcker de till käk), det kommer bli massa gött lir, sandänglar och häng i Saronkyrkan efteråt, HÄNG PÅ!, vi åker ifrån Nimbus klockan 18.15, det finns platser kvar, du anmäler dig till Johannes på 0737536026. 

 

för dig som vill bli sugen på Beachvolleyboll, här är en film vi och våra vänner gjorde för ett tag sedan ….

Bild

Det är alltså hit vi ska, Världens Största Inomhushall för Beachvolley, de vill du väl inte missa?

 

 

 

Veckans Frågeställning

får alla kulmage vid tjugoårsåldern?!

 

 

 

 

 

Leave a comment